Przykładowe Menu

DANIA GORĄCEappbar.food.silverware

  • Flaki lub rosół do wyboru,
  • Sakiewki schabowe nadziewane pieczarkami, ziemniaki tradycyjne, bukiet surówek,
  • Pieczeń karkowa w sosie chrzanowym, kluski śląskie, buraczki zasmażane,
  • Szaszłyki drobiowe, ryż z curry, surówki,
  • Barszczyk czerwony, pierożki z kapustą i grzybami oraz krokiety z mięsem.

ZIMNE PRZEKĄSKI

  • Półmiski wędlin i mięs pieczonych oraz pasztet domowy,
  • Schab po warszawsku w galarecie,
  • Rolada z kurczaka w galarecie,
  • Ryba po grecku,
  • Śledzie w oleju z cebulką,
  • Jaja faszerowane i z kawiorem,
  • Deski z serem i łososiem wędzonym,
  • Befsztyk tatarski serwowany w trakcie przyjęcia,
  • Sałatka jarzynowa,
  • Sałatka z kurczakiem wędzonym i ananasem,
  • Marynaty: korniszony, pieczarki, papryka oraz świeże warzywa (pomidor, ogórek),
  • Ciasta domowe na paterach,
  • Owoce sezonowe na paterach,
  • Napoje zimne: coca-cola, fanta, sprite, woda gazowana i niegazowana – bez limitu,
  • Soki podawane w dzbankach – bez limitu,
  • Napoje gorące: kawa i herbata – bez limitu.